Hem

SDLAirport

Knapp för att fälla ut menyn Knapp för att fälla ut sök
In English

Konferens i Sundsvall & Timrå-
Terminal M

Välkommen till regionens mest internationella plats för möten och konferenser. Boka eget kontor en stund, håll ett avstämningsmöte innan flighten eller genomför ett fullskaligt event. Här är det dina behov som sätter gränserna. 

Terminal M - lets meet


På Terminal M samlar du enkelt dina kollegor, partners och kunder i en inspirerande och levande miljö. Här hittar du lokaler för enskilt arbete, korta effektiva möten eller stora konferenser och events. Välj mellan mindre arbetsrum till möteslokaler för sällskap upp till 40 personer. Alltid flexibelt och smart eftersom du bara betalar för tiden du behöver. För större events och konferenser i Sundsvall och Timrå, kan vi erbjuda 300 kvm och möjlighet att disponera stora delar av terminalytan.


Konferera med världen som fönster för 340:-/p

Boka en dag i ett av våra konferensrum för bara 340:- per person. Lunch,
för- och eftermiddagsfika, fri wifi och fri parkering (innanför bommarna på korttidsparkeringen - utfartsbiljett får du av bokningspersonalen). Du får också vatten och godis men det ser vi lite som en självklarhet.


Konferens. coffice eller mote


Coffice och snabba möten för 145:-/p

Varför nöja sig med mer när du bara behöver mindre. Arbeta ostört en stund eller håll ett avstämningsmöte med kollegorna innan flighten. När du bokar våra coffice eller möteslokaler betalar du bara för tiden du behöver (99:- per person inkl. kaffe - max 2h). Precis lika enkelt och bekvämt som det låter. 


Upplev flygplatsen och dess aktiviteter

Genom att lägga din konferens på Terminal M kan du kombinera med populära aktiviteter. Varför inte få en guidad visning av flygplatsen och landningsbanan på lunchrasten och testa på att vara brandman för en stund under eftermiddagen? Kontakta oss så ser vi till att de där barndomsdrömmarna blir till verklighet.


Bli brandman for en dagTerminal M - bokning

Telefon

073-441 14 63
Mail