Hem

SDLAirport

Knapp för att fälla ut menyn Knapp för att fälla ut sök
In English

Boka nästa sommars resa med Ving redan nu - fortsatt direktflyg till Mallorca från Sundsvall

07 augusti 2017

Suget efter sol- och badresor är väldigt stort och flygen är helt fullbokade den närmaste tiden. Men redan nu finns möjlighet att solsäkra en vecka eller två till nästa sommar. Vings resor till sommaren 2018 finns bokningsbara på Ving.se och bland dem Vings direktflyg från Sundsvall Timrå Airport till den populära semesterön Mallorca.

De som redan idag vill försäkra sig om en semesterresa till nästa sommar kan boka sin resa på Ving.se till Mallorca, där Ving erbjuder 21 resmål, från Sundsvall Timrå Airport. Sommaren är den period då allra flest väljer att resa på semester, inte minst barnfamiljerna. Eftersom boendet blir allt viktigare, ofta viktigare än själva resmålet, gäller det att vara ute i god tid för att få de bästa rummen och de mest efterfrågade hotellen.

– Allt fler av våra resenärer väljer något av våra hotellkoncept som är unika för Ving och som särskiljer oss från våra konkurrenter. Det är också de hotellen som bokas allra tidigast eftersom man vill försäkra sig om att få precis den semester man önskar. Att kunna flyga från sin lokalflygplats är uppskattat och vi är glada att kunna erbjuda flyg från Sundsvall Timrå Airport, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

– Vi i Sundsvallsregionen är både glada och stolta över att Ving väljer att fortsätta ge Västernorrlänningarna en efterfrågad destination. Enkelheten i att både komma iväg snabbt och vara hemma snabbt efter landning är något som allt fler resenärer har kommit att uppskatta mer och mer, säger Frank Olofsson, VD Sundsvall Timrå Airport.

Vings program från Sundsvall sommaren 2018:

Mallorca: avresor lördagar under perioden 28/4 – 16/6 samt 4/8 – 29/9.

Alla Vings resor till sommaren 2018 finns att boka på ving.se.  


För ytterligare information kontakta:
Barbro Holmberg, informatör Ving, tel 0709-513023, barbro.holmberg@ving.se Frank Olofsson, VD Sundsvall Timrå Airport, tel 0721-709502, frank.olofsson@sdlairport.se


07 augusti 2017
Kontakt

Frank Olofsson

Flygplatschef

Telefon: 072-17 09 502

Visa månad